Norge på nett
arctic-norway.net

Skal du reise i eller til Norge? Sjekk lenkene her før du reiser.


Turist eller lokal innbygger, eller på forretningsreise? Du trenger kanskje å forberede deg til reisen, uansett.

Forsiden
.
Aviser
Barn og unge
Bil
Bilder
Bilforhandlere
Bilutleie
Bokhandlere
Bolig
Bransjer
Bruktbiler
Bussruter
Bøker
Båt
Båtruter
Camping
Eiendomsmeglere
Elektrobutikker
Fergeruter
Flybilletter
Friluftsliv
Historie og kultur
Hobby og fritid
Hotell
Hurtigbåtruter
Interiørbutikker
Jobb
Kart og geografi
Klubber
Lag og foreninger
Ledige stillinger
Leiebil
Mat og drikke
MC
Motor
Møbler
Natur
Nyheter
Næringsliv
Offentlige etater
Opplevelser
Oppslagsverk
Overnatting
Reise
Reisebyrå
Rutetider
Severdigheter
Slektsforskning
Ting å gjøre
Togtider
Turistinformasjon
Utdanning
Været
Webkameraer
.

Reisebyrå, turoperatører og guider

Trenger du å få arrangert reisen din av noen andre kan det være greit å kontakte et reisebyrå. I andre sammenhenger kan reiselivsselskap sørge for å arrangere turen og selv være en del av den. Også guider, når du for eksempel skal jakte nordlys, kan være greit å kjøpe seg tur gjennom.

Overnatting på hotell, leiligheter etc.

Se et utvalg av overnattingsmuligheter rundt omkring i Norge eller velg din destinasjon for å finne ledige overnattingssteder, som kan være i et privat rom eller på et luksushotell.

Rutetider for Norge

Finn rutetider for tog, buss, båt og ferge for forskjellige steder og strekninger i Norge. Her kan du for eksempel klikke deg videre til togtider og til rutetider for ferga mellom Horten og Moss.

Ut å fly i Norge

Ut å fly i, til eller fra Norge? Trenger du flybilletter? Nettsteder her kan vise vei for de reisende. Avinor eier mange av flyplassen i Norge og kjente flyselskap er SAS, Norwegian og Widerøe.

Oppleve Lofoten - planlegging og ting å gjøre

Planlegger du å reise og oppleve Lofoten bør du sjekke ut dette nettstedet. Her er flere tips om noe av det en bør ha planlagt og orientert seg om skal opplevelsen bli så bra som mulig. Hvordan kommer du deg dit, hvor skal du sove, hva skal du gjøre?

Turistinfo Norge

Her finner du turistinformasjon for Norge. Les og finn ut om attraksjoner og ting å gjøre, været, bilder, webkameraer, kart, overnatting, rutetider, naturen, historie og kultur og om turoperatører, guider og reisebyrå.

Reise i Nord-Norge

Webstedet "de Arktiske fjorder" gir oss lenker til aktuelle domener hva angår reise til eller i Nord-Norge. Her finner du for eksempel lenker til turistinformasjon, camping og overnatting i Tromsø.

Turistinformasjon for Oslo

pic"Turist i Oslo? Da finner du verdifull informasjon på denne siden." - Sjekk ut hva du som turist kan gjøre i Oslo, hvordan det ser ut i Oslo, hvor en kan overnatte og hvordan været blir. Les også om Oslos historie og kultur, få tak i kart, både over byen og naturen rundt - og skaff deg oversikt over rutetider for tog, buss, t-bane og trikk.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn AS (OSL) eier og driver Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn, på Gardermoen. OSLs mål er at Oslo Lufthavn skal være en sikker og effektiv flyplass. - I flg. osl.no.

Hurtigruten

picHurtigruten er også kalt *Verdens vakreste sjøreise*. Å reise med Hurtigruten er en opplevelse som en absolutt ikke bør gå glipp av.
.  
Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024